bloğumu takip et

27 Mart 2020 Cuma

BİRAZ DA MÜZİK...ŞEHRE AŞK GELDİ- GÖKHAN ODAN




Gökhan 'ı  ilk canlı olarak Kumburgaz Peri Bistro Cafe de dinleme fırsatımız olmuştu. Şöyle söyleyebilirim ki yetenekleri konusunda fazla mütevazi bence. Müzik konusunda aldığı eğitimleri saymakla bitiremeyebilirim.:)) Şu yasaklar son bulduğunda canlı sahnesini izlemenizi tavsiye ederim.    Ayrıca kendisi Müzik branşında Eğitimci olarak görev de almakta. 




Bu günlerde güzel bir heyecan içerisinde. Bir single çalışması ile biz müzikseverlerin karşısına çıktı.

Gökhan Odan'ın Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan Şehre Aşk Geldi isimli parçasını gelin hem dinleyelim hem de şöyle yakından tanıyalım.




Şarkıyı dinlemek, klibin tamamını  izlemek için  ŞEHRE AŞK GELDİ  ye tıklayabilirsiniz.



 Şarkının sözleri Adnan Fırat 'a ait. Adnan Fırat'ın şarkılarının nasıl yüreğe işler olduğunu bilmeyen yok sanırım. Müzik ise Gökhan Odan'ın kendisine ait. Şarkı tam bir yaz hiti olacak bence. Bu arada klibi izleyince farkedeceksiniz. Gökhan'ın bir ikizi var ,Serkan... O da efsane bir saz üstadı. Bu şarkıda da Gökhan 'a buzuki ezgileriyle eşlik ediyor. Ve klipte de hem Serkan Odan'ı , hem de Adnan FIRAT'ı görüyoruz.


Söz: Adnan Fırat Müzik: Gökhan Odan Düzenleme: R. Ozan Demir Görüntü yönetmeni: furkan orpak Sanat yonetmeni: özge kalyoncu firat Müzik Direktörü: Adnan Fırat Mix &mastering:kerem çakıroğlu Studio: fadeOut studios Buzuki: serkan odan Yaylilar: istanbul strings Akustik gitar: gökhan Odan Baş gitar: uğur toprak Davul: ilker özer Vokal: ece şeşen Styling: ceren çetinalp Yönetmen: Fulya Orpak


Klip şu aralar Evde Kal kuralına uyan bizlere adeta bir ilaç gibi oldu. Muhteşem İstanbul manzarası izlerken moral veriyor gerçekten de.. Bu yasaklar bitsin , korona virüsünden kurtulduğumuz ilk fırsatta klibin çekildiği Balat sokaklarını yakından görmeye gideceğim. . Sizlere de tavsiye ederim.

Dinleyeni çok olsun. Yolu açık olsun..

ve sizler sevgili okurlarım, sağlıkla kalın. Evde kalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder